Thrillerserie Klem met Barry Atsma krijgt vervolg in vorm van bioscoopfilm

Thrillerserie Klem met Barry Atsma krijgt vervolg in vorm van bioscoopfilm
Film speelt zich af in het Italiaanse Toscane

Film :

Goed nieuws: van de populaire BNNVARA-serie KLEM wordt een film gemaakt. De film gaat verder waar het verhaal van de serie na drie seizoenen is gebleven. De hoofdrollen worden weer gespeeld door Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Herhaling op NPO 1
De opnames van deze drama- en thrillerserie vinden komend voorjaar plaats in de Italiaanse regio Toscane, heeft distributeur September Film deze maandag bekendgemaakt. Als je nog met deze spannende serie moet beginnen is er ook goed nieuws: NPO 1 gaat de hele serie opnieuw uitzenden voordat de film uitkomt.

Waar gaat de film over?
Marius en Kitty wonen in de film alweer enige tijd in het Italiaanse Toscane, waar ze de hand hebben weten te leggen op een wijngaard. Marius heeft zijn leven gebeterd, dus vertrekt Hugo vol goede moed om samen met Sophie zijn dochter Suus voor een langverwachte reünie bij hartsvriendin Chrissie af te zetten. Hugo is echter nog niet aangekomen of de situatie escaleert volledig.

Cast
Naast Barry Atsma (Loft) en Jacob Derwig (Bankier van het Verzet) keren ook Georgina Verbaan ('t Schaep met de 5 Pooten) en Ellen Parren (Lucia de B.) terug in de film.

Acteur Barry Atsma als Hugo Warmond in de serie 'KLEM'

Eind 2022 is KLEM: de film te zien in de bioscoop. Later zal BNNVARA deze productie als driedelige serie uitzenden op NPO 1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thrillerserie Klem met Barry Atsma krijgt vervolg in vorm van bioscoopfilm of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV