Deze 3 series zorgen binnenkort voor rode oortjes op Netflix en Disney+

Deze 3 series zorgen binnenkort voor rode oortjes op Netflix en Disney+
Met Toy Boy seizoen 2 en meer

Kijktip :

Streamingdiensten zoals Netflix en zelfs Disney Plus pakken uit in deze grijze koude winter met spanning, komedie en lichte erotiek. Het gaat er heet aan toe met het nieuwe tweede seizoen van de Spaanse misdaadserie Toy Boy, maar er is meer. Gids.tv heeft drie tips voor je.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

3. Too Hot to Handle, S3 (19 januari)

Netflix

Aan de oevers van het paradijs ontmoeten prachtige singles elkaar en vermengen zich. Maar er is een wending. Om een grote hoofdprijs van 100.000 dollar te winnen, moeten ze seks opgeven. Een splinternieuw seizoen staat voor de deur van deze reality programma waar seks het verboden woord is. Bekijk hier waar je serie Too Hot to Handle kan streamen.

2. Toy Boy, S2 (11 februari)

Netflix

Jesus Mosquera speelt Hugo, een mannelijke stripper die ten onrechte beschuldigd wordt van de onthoofding van een rijke kerel. Hugo lijkt schuldig omdat hij een affaire had met de vrouw van de vermoordde man en zit daarna 7 jaar in de gevangenis. Deze broeierige Spaanse hitserie is terug op Netflix. Bekijk hier waar je de serie Toy Boy kunt streamen.

1. Pam & Tommy, S1 (2 februari)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het verhaal over de tumultueuze relatie tussen Baywatch-ster Pamela Anderson (actrice Lily James) en drummer Tommy Lee (Sebastian Stan). Het grote sextape-schandaal, vertelt door de makers I, Tonya, gaat hoge ogen gooien. Lees hier waar je de serie Pam & Tommy kunt streamen.

Lees hier het artikel: Top 10: de beste Disney+ films en series van 2021. En lees hier: Top 10: De beste films op Netflix van het jaar 2021.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze 3 series zorgen binnenkort voor rode oortjes op Netflix en Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV