Vanaf wanneer is dramaserie Pam & Tommy te streamen op Disney+?

Vanaf wanneer is dramaserie Pam & Tommy te streamen op Disney+?
Met Sebastian Stan als Tommy Lee en Lily James als Pamela Anderson

Kijktip :

Disney heeft bekendgemaakt dat de eerste drie afleveringen van de splinternieuwe Star Original-dramaserie Pam & Tommy vanaf woensdag 2 februari 2022 op Disney+ te zien zijn. Niet geschikt voor onder de zestien jaar, en de verwachtingen zijn hooggespannen!

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Sekstape
Pam & Tommy zoomt in op de wilde relatie tussen Baywatch-ster Pamela Anderson (Lily James) en drummer Tommy Lee (Sebastian Stan), medeoprichter van de rockband Mötley Crüe (lees hier onze filmrecensie van The Dirt). Het stel trouwde 96 uur na elkaar ontmoet te hebben. Het verhaal gaat over de gestolen sekstape die de wereld deed trillen op zijn grondvesten.

Uitzendschema Pam & Tommy op Disney+

  • 2 februari: aflevering 1, 2 & 3
  • 9 februari: aflevering 4
  • 16 februari: aflevering 5
  • 23 februari: aflevering 6
  • 2 maart: aflevering 7
  • 9 maart: aflevering 8

Bron: Hulu

Cast
Naast Lily James (Yesterday) en Sebastian Stan (I, Tonya) zijn ook Seth Rogen (This Is the End) en Nick Offerman (Parks) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Robert Siegel (Big Fan en The Wrestler).

Vanaf 2 februari 2022 is de serie Pam & Tommy te zien op Disney Plus. Deze serie bevat 8 afleveringen. Genre: Biografie, drama, romantiek.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanaf wanneer is dramaserie Pam & Tommy te streamen op Disney+? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV