Woensdag in Steenrijk, straatarm: bijstandsfamilie en grote villa

Woensdag in Steenrijk, straatarm: bijstandsfamilie en grote villa
Gezinnen ruilen een week van leven

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm, woensdag 19 januari te zien op SBS6, ruilen opnieuw twee gezinnen een week van leven. Dit keer maken we kennis met 'lovebirds' Patrick en Yuri en het gezin van de alleenstaande moeder Annemiek.

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Grote villa
Patrick en Yuri hebben jarenlang hard gewerkt, maar besloten toen al hun bezittingen te verkopen en te verhuizen naar het Griekse eiland Corfu, waar ze een grote villa hebben aangeschaft. Hun rijkdom omvat een riant weekbudget van zo'n 1500 euro, dat ze onder meer besteden aan borrels met vrienden, luxe dinertjes en cultuur.

Bijstand
Hoe anders is dat voor Annemiek en haar drie kinderen Devin, Linde en Mayson. Zij wonen in het dorpje Wervershoof en leven van de bijstand. Noodgedwongen bezoeken ze de kledingbank en het is iedere week weer een uitdaging om rond te komen van hun tachtig euro. Hoe vinden de kids hun eerste vliegreis en de rijkdom die ze treffen op Corfu?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Steenrijk, straatarm: bijstandsfamilie en grote villa of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV