Woensdag in Over mijn lijk: Patrick viert waarschijnlijk laatste verjaardag

Woensdag in Over mijn lijk: Patrick viert waarschijnlijk laatste verjaardag
Tim Hofman volgt ongeneeslijk zieke jongeren

Kijktip :

Woensdag (19 januari) is er weer een aflevering van Over mijn lijk te zien op NPO 1. In dit programma volgt Tim Hofman een aantal jongeren die ongeneeslijk ziek zijn op de voet. Zij proberen alles uit het leven te halen wat er nog in zit.

Over mijn lijk gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Grafsteen
Deze week is te zien hoe de 28-jarige Irene, die net als haar moeder ongeneeslijk ziek is, naar een begraafplaats gaat. Met z'n tweeën zoeken zij en haar moeder een grafsteen uit. Eén ding weet Irene zeker: ze wil een schimmelkist. Ook bezoekt Tim de net getrouwde Roy (30) en Annick. Hun wittebroodsweken blijken allesbehalve zorgeloos te zijn verlopen.

Tijdbom
De hersentumor in Roys hoofd is namelijk een tikkende tijdboom. En verder een bijzondere dag voor de 32-jarige Patrick, die - waarschijnlijk - zijn laatste verjaardag viert. Ook laat hij zich dopen bij een heuse drive-in doop. Daarnaas is te zien dat Francis (32) alle rem op het nemen van tatoeages heeft laten varen sinds ze weet dat ze ongeneeslijk ziek is.

Over mijn lijk is elke woensdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Over mijn lijk terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Over mijn lijk: Patrick viert waarschijnlijk laatste verjaardag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV