EK Futsal (zaalvoetbal) in Nederland live op tv

EK Futsal (zaalvoetbal) in Nederland live op tv
NOS doet uitgebreid verslag

Sport :

Van woensdag 19 januari tot en met zondag 6 februari is het EK Futsal, oftewel zaalvoetbal, in Nederland. De NOS doet uitgebreid verslag op NPO 1/3 en online. Je kunt ook kijken via de livestreams van Gids.tv.

Locaties
De Ziggo Dome in Amsterdam en MartiniPlaza in Groningen zijn de speellocaties van het EK Futsal. Futsal is de internationale naam voor zaalvoetbal.

Toernooiopzet
Het toernooi bestaat uit een groepsfase van vier groepen van vier en daarna de knock-outfase. De nummers één en twee uit de groepen gaan naar de kwartfinales.

Programma Nederland op EK Futsal

  • Woensdag 19 januari om 21.00 uur: Nederland - Oekraïne (NPO 3)
  • Zondag 23 januari om 17.30 uur: Portugal - Nederland (NPO 1)
  • Vrijdag 28 januari om 21.00 uur: Nederland - Servië (NPO 3)

EK Futsal op tv
De NOS zendt de duels van de Nederlandse ploeg allemaal live op tv uit. Ook zijn een kwartfinale, de halve finales en de finale van het EK Futsal op tv te zien. Daarnaast is elke speeldag één duel live te zien op NOS.nl.

Het EK Futsal is van woensdag 19 januari tot en met zondag 6 februari live te zien bij de NOS, met elke speeldag een duel op NOS.nl, alles van de Nederlandse ploeg live op NPO 1/3, net als een kwartfinale, de halve finales en de finale.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op EK Futsal (zaalvoetbal) in Nederland live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV