Vanavond op tv: Nederland - Oekraïne (EK Futsal) en FC Twente - AZ (KNVB Beker)

Vanavond op tv: Nederland - Oekraïne (EK Futsal) en FC Twente - AZ (KNVB Beker)
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 januari

Kijktip :

Het EK Futsal gaat deze week van start in de Ziggo Dome in Amsterdam. Vanavond speelt het Nederlandse team de eerste wedstrijd tegen Oekraïne. Verder onder meer de KNVB Bekerwedstrijd FC Twente - AZ. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 19 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: EK Futsal Nederland - Oekraïne

NPO 3
20:25 uur

Vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing en om 20.30 uur live verslag van Nederland - Oekraïne op het EK Futsal (zaalvoetbal) vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Futsal is de internationale term voor zaalvoetbal. Het Europees kampioenschap is dit jaar in Nederland. Met naast de Ziggo Dome ook MartiniPlaza in Groningen als speellocatie. In de groepsfase beginnen zestien clubs aan het EK Futsal.


Steenrijk, straatarm: bijstand vs. grote villa

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm is weer een grote tegenstelling zichtbaar. Het leven lacht lovebirds Yuri en Patrick toe; na jarenlang hard werken hebben ze hun bezittingen verkocht en een grote villa op Corfu gekocht. De realiteit voor Annemiek is helaas anders. Ze woont met haar drie kinderen Devin, Linde en jongste zoon Mayson in het dorpje Wervershoof en leven van de bijstand.


Actiefilm: Den of Thieves

Veronica
20:30 uur

Vanavond is op Veronica de bloedstollende actiefilm Den of Thieves te zien, met hoofdrollen voor onder anderen Gerard Butler en rapper 50 Cent. Een beruchte dief bedenkt een plan om de Federal Reserve bank te beroven. Zijn gewaagde plan kent echter complicaties, wanneer hij pal onder de neus van de meest gevreesde afdeling van de wetshandhaving komt vast te zitten.


Live: FC Twente - AZ (KNVB-beker)

FOX
21:00 uur

Live verslag van FC Twente - AZ in de achtste finales van de KNVB-beker. Het verslag van sportzender ESPN is gratis te zien op FOX. Dit affiche is de absolute kraker van deze speelronde in de KNVB-beker. Het zijn de nummers zes en vijf van de eredivisie, met momenteel 35 punten. Eerder dit eredivisieseizoen won Twente thuis met 3-1 van AZ.


Rooijakkers over de vloer: Dyantha Brooks

RTL 4
21:30 uur

Deze week gaat niet Art, maar Ewout Genemans langs bij een BN'er. Toen Art Rooijakkers corona had, kon hij niet op bezoek bij Dyantha Brooks. Ewout wel. De 33-jarige presentatrice van Shownieuws vertelt over het zware besluit om Expeditie Robinson vrijwillig te verlaten én over het nieuwe avontuur dat voor de deur staat. Over een paar weken wordt haar tweede zoontje geboren.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nederland - Oekraïne (EK Futsal) en FC Twente - AZ (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV