Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer donderdag te zien in Marble Mania

Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer donderdag te zien in Marble Mania
Cabaretiers strijden tegen elkaar op de knikkerbaan

Kijktip :

Donderdag (20 januari) kunnen we op SBS6 weer genieten van een nieuwe aflevering van Marble Mania, het spannende knikkerprogramma waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Ze proberen zoveel mogelijk geld te verdienen voor een goed doel.

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
In deze aflevering van Marble Mania krijgt presentator Winston Gerschtanowitz drie cabaretiers op bezoek. Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer proberen de knikkeraar in zichzelf naar boven te laten komen. Zoals altijd staat er eerst een behendigheidsspel op het programma, waar de deelnemers veel invloed op hebben.

Geluk
Hoe behendiger de kandidaten zijn met de knikkers, hoe meer kans op succes - maar hun tegenstanders mogen dat succes dwarsbomen. Met het behendigheidsspel kunnen de kansen in de volgende ronde, de geluksrace, vergroot worden. Uiteindelijk krijgt de deelnemer met de meeste punten de meeste knikkers in de grote finale.

Marble Mania is elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer donderdag te zien in Marble Mania of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV