Laatste aflevering van misdaadserie Diepe Gronden zondag te zien op SBS6

Laatste aflevering van misdaadserie Diepe Gronden zondag te zien op SBS6
Miniserie met Linda de Mol nadert bloedstollende finale

Kijktip :

Zondagavond (23 januari) is alweer de laatste aflevering van de vierdelige misdaadserie Diepe Gronden te zien op SBS6. Gaat het Anna van Kessel en haar team lukken de dader of daders achter de tralies te krijgen? Want het water in de Weerribben kleurt inmiddels behoorlijk rood....

Lees hier waar je de serie Diepe Gronden kunt streamen.

Anna van Kessel
Het verhaal draait om Anna van Kessel (gespeeld door Linda de Mol). Ze is gedragsdeskundige bij de Nationale Politie. Haar hulp wordt ingeroepen als het lichaam van een zeventienjarig meisje naakt en met een zak om haar hoofd in een natuurgebied wordt aangetroffen. Boswachter Michel (Chris Zegers) is de laatste die haar levend heeft gezien. Als Anna een link ontdekt met een andere verdwijning, komt de zaak in een stroomversnelling.

Linda de Mol is Anna van Kessel in de miniserie 'Diepe Gronden'

Lees hier onze recensie van Diepe Gronden.

Cast
Naast Linda de Mol (Familie Kruys) en Egbert Jan Weeber (Feuten) zijn ook Hannah Hoekstra (Mijn vader is een vliegtuig), Susan Visser (Verliefd op Cuba), Chris Zegers (De hel van '63), Mark Rietman (Penoza: The Final Chapter) en Ricky Koole (Captain Nova) te zien in Diepe Gronden. Deze serie is geregisseerd door Will Koopman (Alles op tafel).

De slotaflevering van Diepe Gronden is zondag 23 januari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Diepe Gronden vanaf maandag 24 januari streamen op Videoland. Genre: drama, misdaad. Speelduur: ongeveer 40 minuten per aflevering.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering van misdaadserie Diepe Gronden zondag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV