Fantasyserie The Lord of the Rings: The Rings of Power staat vanaf deze datum op Amazon Prime

Fantasyserie The Lord of the Rings: The Rings of Power staat vanaf deze datum op Amazon Prime
Ontwikkeld door topregisseur J.A. Bayona

Kijktip :

Het beroemde verhaal van J.R.R. Tolkien zal zijn opwachting maken op streamingdienst Amazon Prime Video. In plaats van een filmreeks gaat het ditmaal om een epische Lord of the Rings-serie. Het creëren van de show is momenteel in volle gang, maar we hebben al een releasedatum. Amazon kondigt officieel aan dat The Lord of the Rings: The Rings of Power op 2 september 2022 verschijnt.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
In een tijd van relatieve rust en vrede binnen de Tweede Era van Midden-Aarde volgen we een groep helden op een bijzondere en epische reis. Ze zijn op weg om de gevaarlijke confrontatie aan te gaan met een lang gevreesd kwaad, dat weer de kop opsteekt. Zo willen ze voorkomen dat Midden-Aarde in duisternis gehuld raakt. Tijdens deze reis worden magische krachten gebundeld, en tonen zij van wie men dit het minst verwachtte zich als ware helden. Een epische reis wacht.

J.R.R. Tolkien
The Lord of the Rings: The Rings of Power wekt hoge verwachtingen. Niet alleen is er een enorme zak geld tegenaan gegooid, ook is de serie ontwikkeld door topregisseur J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) en A Monsters Call). Er zijn rollen voor onder anderen Cynthia Addai-Robinson en Benjamin Walker en de serie is, net als de filmreeks, gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.R.R. Tolkien. Zoals gezegd zijn de verwachtingen hooggespannen en belooft het een prestigieuze release voor Amazon Prime Video te worden. Wij hebben er zin in!

Kun je niet wachten?
Als je niet kunt wachten tot de serie eindelijk verschijnt, kun je ondertussen de trilogie The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Two Towers en The Return of the King bekijken op Amazon Prime Video.

Acteur Elijah Wood als Frodo Baggins in de legendarische filmtrilogie 'The Lord of the Rings'

Vanaf 2 september 2022 is de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien op Amazon Prime Video. Deze serie bevat 8 afleveringen. Genre: avontuur, fantasy.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantasyserie The Lord of the Rings: The Rings of Power staat vanaf deze datum op Amazon Prime of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV