Woensdag in Beau: Nick Schilder over zijn klimaatpodcast Plan B

Woensdag in Beau: Nick Schilder over zijn klimaatpodcast Plan B
Dit zijn de gasten van woensdag 19 januari

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we op de late avond bij RTL4 genieten van Beau van Erven Dorens, die aan zijn talkshowtafel gesprekken voert met mensen uit de actualiteit. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 5 januari.

De gasten en onderwerpen bij Beau op woensdag 5 januari

  • Suse van Kleef over het tumultueuze premierschap, de lockdownfeestjes en de nieuwe coronaversoepelingen van Boris Johnson.
  • Ook in de Nederlandse politiek ging het vandaag hard tegen hard. RTL Nieuws-verslaggever Floor Bremer en Roderik van Grieken kijken nog eens goed naar de clash tussen Wilders en Rutte.
  • Nick Schilder over zijn klimaatpodcast Plan B en daarnaast zal hij ongetwijfeld ook gevraagd worden naar alle commotie rondom The Voice of Holland, waar hij coach was.
  • Vandaag maakte de cultuursector een statement: Alex Ploeg, Hadewych Minis en Rayen Panday deden mee en willen dat de cultuursector weer open gaat, net als Cornald Maas.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Beau: Nick Schilder over zijn klimaatpodcast Plan B of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV