Ontroerend mooie film Stan & Ollie vrijdag te zien op België Eén

Ontroerend mooie film Stan & Ollie vrijdag te zien op België Eén
Laurel en Hardy op afscheidstournee

Kijktip :

Wie vrijdagavond zin heeft in een heerlijk avondje met de Dikke en de Dunne zit uitstekend bij onze zuiderburen. De biografische comedy- en dramafilm Stan & Ollie is dan namelijk te zien op België Eén. Je kunt Stan & Ollie streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Wereldberoemd waren ze: het duo Stan en Ollie, ook wel bekend als Laurel en Hardy én de Dikke en de Dunne. Dit tweetal vormt het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluiten de twee jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland.

John C. Reilly, Shirley Henderson, Steve Coogan en Nina Arianda in de film 'Stan & Ollie'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Eindelijk krijgt het legendarische duo Laurel en Hardy een eigen film in de 'nieuwe' tijd. Prachtig dat deze iconen wederom in de spotlights staan. Stan & Ollie vertelt een zeer vriendelijk en lief verhaal over vrienden door dik en dun. De Hollywoodiconen worden vertolkt door de magistrale acteurs Steve Coogan en John C. Reilly, die alle bewegingen en gezichtsuitdrukkingen van de mannen tot in detail nadoen. De liefde voor het vak komt aan bod, net als de vrouwen achter deze komieken en de mooie optredens die de wereld lieten lachen. Grote aanrader, een film over een tijd die nooit meer terug zal komen. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Steve Coogan (The Trip to Italy) en John C. Reilly (Kong: Skull Island) zijn ook Shirley Henderson (Trainspotting) en Nina Arianda (Florence Foster Jenkins) te zien in Stan & Ollie. Deze film is geregisseerd door Jon S. Baird (Cass).

Stan & Ollie (2018) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is vrijdag 21 januari om 22.40 uur te zien op België Eén. Genre: biografie, comedy, drama. Speelduur: 98 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend mooie film Stan & Ollie vrijdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV