Controversiële en vlijmscherpe film BlacKkKlansman zie je vrijdag op Canvas

Controversiële en vlijmscherpe film BlacKkKlansman zie je vrijdag op Canvas
Met acteur Topher Grace als Ku Klux Klan-leider David Duke

Kijktip :

BlacKkKlansman vertelt het waargebeurde verhaal van de Afro-Amerikaanse agent Ron Stallworth, die weet door te dringen tot de hoogste kringen van de Ku Klux Klan. Deze ijzersterke film is vrijdag te zien op de Vlaamse zender Canvas en je kunt BlacKkKlansman streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Ron Stallworth is de eerste donkere agent die aan de slag gaat bij de politie van Colorado Springs. Hij is vastberaden om zichzelf meteen te bewijzen en wil dat doen door op een gevaarlijke missie te gaan: infiltreren in een lokale eenheid van de Ku Klux Klan. De jonge detective neemt daarvoor een meer ervaren collega aan om undercover te gaan. Samen vormen ze een team om de extremistische haatgroep neer te halen.

Acteur Adam Driver en John David Washington in de film 'BlacKkKlansman'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Universal Pictures kennen we natuurlijk van grote producties, maar ze geven ook films met een belangrijk thema de kans. BlacKkKlansman, van de geweldige regisseur Spike Lee (Do the Right Thing, Malcolm X, Inside Man), deed in 2018 al veel stof opwaaien. Het verhaal wordt verteld met de nodige humor, gecombineerd met een zwaar thema, en laat de kijker op het einde zeker in shock achter. Tel daar de topcast - John David Washington en Adam Driver zijn uitmuntend - en de sfeer, decors en zeer urgente boodschap bij op en je zit naar een heldere, krachtige en vette film te kijken. Een dikke aanrader. Vier sterren.

Cast
Naast John David Washington (The Old Man and the Gun) en Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens) zijn ook Topher Grace (Under the Silver Lake) en Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming) te zien in deze film. De regie is van Spike Lee (Inside Man).

BlacKkKlansman (2018) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is vrijdag 21 januari om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: drama, misdaad. Speelduur: 135 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Controversiële en vlijmscherpe film BlacKkKlansman zie je vrijdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV