I Can See Your Voice vanaf vrijdag te zien als vervanger The Voice of Holland

I Can See Your Voice vanaf vrijdag te zien als vervanger The Voice of Holland
Nieuw seizoen begint eerder dan gepland

Kijktip :

Vanwege alle heisa rondom The Voice of Holland heeft RTL besloten de talentenjacht - in ieder geval voorlopig - stil te leggen. In plaats daarvan is vanaf vrijdag 21 januari het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice te zien op RTL 4.

I Can See Your Voice gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Valse stemmen
Elke week maken we kennis met zeven nieuwe kandidaten. Zij halen alles uit de kast om het panel te laten geloven een goede zanger te zijn. Een aantal van hen kunnen ook écht zingen, maar niets is was het lijkt - want er zitten ook een aantal valse stemmen tussen. Slaagt het panel erin om te raden wie een gouden keeltje heeft en wie een valse kraai is, zonder ze te horen?

Gastartiest
Het panel (dat bestaat uit Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley) speelt verschillende rondes, waarbij er telkens een deelnemer afvalt. De laatst overgebleven kandidaat mag een duet zingen met een grote Nederlandse gastartiest. Dan wordt eindelijk duidelijk welke kwaliteiten hij of zij in huis heeft...

Het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice is vanaf vrijdag 21 januari wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op I Can See Your Voice vanaf vrijdag te zien als vervanger The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV