Vanavond op tv: nieuw programma Sander en de Kloof, Ajax - Excelsior Maassluis

Vanavond op tv: nieuw programma Sander en de Kloof, Ajax - Excelsior Maassluis
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 januari

Kijktip :

Vanaf vanavond is Sander Schimmelpenninck op NPO 3 te zien met het nieuwe programma Sander en de kloof. Verder onder meer de bekerwedstrijd Ajax - Excelsior Maassluis. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 20 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Keuringsdienst van waarde: bourgondisch

NPO 3
20:25 uur

Het nieuwe seizoen van Keuringsdienst van waarde start met een onderzoek naar de opkomst van de term bourgondisch op onze boodschappen. Brave burgers die doodgewoon de dagelijkse boodschappen doen zijn eindelijk veranderd in echte levensgenieters. Onze boodschappen zijn namelijk bourgondisch geworden. Er is bijna geen product waar het niet op staat. Van bourgondische ham tot bourgondisch brood.


Marble Mania: cabaretiers

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Marble Mania strijden de cabaretiers Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Roué Verveer tegen elkaar. In de knikkershow wordt duidelijk wie van de drie het meest behendig is met knikkers en wie het meeste geluk heeft. Dat hebben ze beide nodig om in Marble Mania te winnen.


Sf-film: Star Trek into Darkness

RTL 7
20:30 uur

Op RTL 7 is vanavond de uitstekende sf-film Star Trek into Darkness te zien. Het ruimteschip USS Enterprise keert onder leiding van kapitein Kirk terug naar de aarde. Tijdens een meeting waarbij de gehele Starfleet-top aanwezig is, vindt er een bloedige aanslag plaats. De meedogenloze Kahn blijkt hierachter te zitten. Hiermee verklaart hij de oorlog aan de Federatie. Voor kapitein Kirk en zijn bemanning is dit het begin van de grootste klopjacht ooit.


Docu: Merel onderzoekt #FreeBritney

NET 5
20:30 uur

Merel Westrik gaat in de documentaire Merel onderzoekt #FreeBritney van Net5 op zoek naar de oorsprong van de #FreeBritney-beweging. Hoe ontstond de beweging? Wat dreef ze en zou Britney vrij zijn geweest zonder hun inmenging? Merel reist af naar Los Angeles en ontmoet daar Tess Barker en Babs Grey, twee jonge comédiennes en Britney Spears-fans, die tijdens het maken van een podcast ontdekken dat het niet goed gaat met hun idool.


Nieuw: Sander en de kloof

NPO 3
21:00 uur

Sander Schimmelpenninck duikt in het nieuwe programma Sander en de kloof in de kansen- en vermogensongelijkheid binnen Nederland. Hoe kan het dat in Nederland de kloof tussen arm en rijk nog steeds bestaat en zelfs groter wordt? In de eerste aflevering gaat het over de voorsprong die mensen met rijke ouders hebben. Verreweg het grootste deel van de privévermogens bestaat uit geld waar niet voor gewerkt is, maar verkregen is door middel van erfenissen of schenkingen.


Live: Ajax - Excelsior Maassluis

FOX
21:00 uur

Vanaf 20.00 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van Ajax - Excelsior Maassluis in de achtste finales van de KNVB-beker. Ajax speelt opnieuw thuis tegen een amateurclub. In de vorige ronde werd Barendrecht met 4-0 verslagen. Nu is Excelsior Maassluis de volgende tegenstander. Die club versloeg FC Emmen in Emmen met 1-0 en staat in de middenmoot van de Tweede Divisie.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw programma Sander en de Kloof, Ajax - Excelsior Maassluis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV