PSV - Telstar live op tv (achtste finale KNVB Beker)

PSV - Telstar live op tv (achtste finale KNVB Beker)
Eindhovenaren treffen club uit Velsen

Sport :

In de achtste finales van de KNVB Beker neemt PSV, koploper in de Eredvisie, het vanavond (20 januari) op tegen SC Telstar uit het Noord-Hollandse Velsen. Het duel is om 18.45 uur live te zien op ESPN 2.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Vorige ronde
In de vorige ronde van het bekertoernooi trof PSV mede-Eredivisionist Fortuna Sittard. In het eigen Philips Stadion werd met 2-0 gewonnen en Ritsu Doan was de grote man met twee treffers. Telstar heeft er al twee moeizame wedstrijden tegen amateurclubs op zitten. Zo werd er pas na verlenging gewonnen van Kozakken Boys.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Telstar

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Doelpuntenfestijn
Ook in de vorige ronde was een verlenging nodig, dit keer om SV Spakenburg te verslaan. Het was een waar doelpuntenfestijn: na negentig minuten prijkte een 3-3 stand op het scorebord, waarna Telstar in de verlenging nog twee keer scoorde. In de Keuken Kampioen Divisie staat de club uit Velsen op de dertiende plek. PSV is de koploper van de Eredivisie.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

De wedstrijd PSV - SC Telstar is op donderdag 20 januari om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. De voorbeschouwing op ESPN 2 begint om 18.15 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op PSV - Telstar live op tv (achtste finale KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV