Nieuw programma Outback Car Hunters begint vrijdag op Discovery

Nieuw programma Outback Car Hunters begint vrijdag op Discovery
Klassieke auto's worden opgeknapt

Kijktip :

Vanaf vrijdag 21 januari is het nieuwe programma Outback Car Hunters te zien op Discovery. Hierin volgen we twee Australische autoliefhebbers, die stad en land afstruinen op zoek naar auto's om op te knappen en weer door te verkopen.

Weinig roest
Op talloze plekken in de uitgestrekte outback van West-Australië staan oude klassieke auto's weg te stoffen op boerenerven of in schuren van particulieren. Die hebben één voordeel: door het droge weer in Australië kennen ze weinig roest. Toch kunnen veel auto's wel een grondige opknapbeurt gebruiken - en daar komen liefhebbers GT en Dave om de hoek kijken.

Redden
Dit tweetal heeft het tot hun levensmissie gemaakt om de mooiste exemplaren te redden van de ondergang. Het is een kwestie van de auto's opsporen, ze herstellen tot hun originele staat en vervolgens doorverkopen - als het goed is met winst. In de eerste aflevering krijgt het duo een tip over een paar zeldzame Italiaanse auto's. En GT wordt verliefd op een Japanse auto.

Het nieuwe programma Outback Car Hunters is vanaf vrijdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Outback Car Hunters begint vrijdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV