Verslag Eurosonic Noorderslag 2022 zaterdag te zien op NPO 3

Verslag Eurosonic Noorderslag 2022 zaterdag te zien op NPO 3
Festivaal vindt opnieuw digitaal plaats

Kijktip :

Voor het tweede jaar op rij vindt het muziekfestival Eurosonic Noorderslag volledig digitaal plaats. Van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 januari wordt het festival georganiseerd in Groningen. Zaterdag is een verslag te zien op NPO 3.

Verslag Eurosonic Noorderslag 2022 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Veelbelovend
Op Eurosonic Noorderslag is er traditiegetrouw veel aandacht voor jong talent, dat bij het grote publiek nog onbekend is. Diverse acts geven spetterende optredens - helaas zonder publiek, maar gelukkig zijn er wél camera's bij, zodat we er zaterdagavond van kunnen genieten in een uitgebreid verslag. Naast livemuziek zijn er ook reportages.

Popprijs
Deze reportages gaan over acts als Meau (die afgelopen jaar haar eerste grote hit scoorde met 'Dat heb jij gedaan'), Prins S. en de Geit, Nelcon en Tramhaus. Verder is er uitgebreid aandacht voor de Popprijs. Die wordt dit jaar, na een jaar afwezigheid, weer uitgereikt. De laatste winnaars zijn Floor Jansen, Ronnie Flex, Kensington en Martin Garrix.

Het verslag van Eurosonic Noorderslag 2022 is zaterdag 22 januari om 23.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het verslag van Eurosonic Noorderslag 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV