Donderdag in Op1: o.a. Saskia Belleman en Kirsten Berkx over de misstanden bij The Voice of Holland

Donderdag in Op1: o.a. Saskia Belleman en Kirsten Berkx over de misstanden bij The Voice of Holland
Dit zijn de gasten van donderdag 20 januari

Kijktip :

Donderdag presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de uitzending van talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven.

Dit zijn de gasten en onderwerpen van donderdag 20 januari:

  • Er is veel woede en ongeloof na de uitzending van BOOS over het vermeend seksueel overschrijdend gedrag en machtsmisbruik achter de schermen bij The Voice of Holland. Bij Op1 praten we na over de aantijgingen en de gevolgen hiervan met oud-deelnemer Kirsten Berkx, rechtbankverslaggever van De Telegraaf Saskia Belleman, slachtofferadvocaat Ruth de Jager en media-advocaat Rob van Dongen.

  • Vandaag is er weer een heus coronadebat in de Tweede Kamer. Nu landen om ons heen meer loslaten, neemt ook hier de versoepeldruk toe. Regeringspartijen VVD en D66 willen 2G-regels daarom nog niet uitsluiten, terwijl vorige week nog bleek dat 2G nauwelijks effect heeft op de besmettingen bij de omikronvariant. Welke kant gaan we op? Op1 bespreekt het vanavond met Voorzitter Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek Marcel Levi.

  • Wie wordt de opvolger van Lisa Loeb als slimste mens van Nederland? De finalisten zijn inmiddels bekend! Morgenavond gaan Frank Heinen, Martin Visser en Jacob Derwig strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Direct na de halve finale zijn de drie kersverse finalisten te gast bij Op1 en vertellen ze over hoe zij alles op alles hebben gezet om de titel van De Slimste Mens te veroveren.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: o.a. Saskia Belleman en Kirsten Berkx over de misstanden bij The Voice of Holland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV