Vanavond op tv: nieuw seizoen I Can See Your Voice, finale De slimste mens

Vanavond op tv: nieuw seizoen I Can See Your Voice, finale De slimste mens
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 januari

Kijktip :

Nu The Voice of Holland voor onbepaalde tijd is stopgezet heeft RTL het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice als vervanger van stal gehaald. Verder onder meer de finale van De slimste mens. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 21 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: I Can See Your Voice

RTL 4
20:00 uur

In het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice halen zeven kandidaten elke week alles uit de kast om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Maar niet alles is wat het lijkt, want er zitten tussen de kandidaten ook een aantal valse stemmen. In verschillende rondes vallen de kandidaten een voor een af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest.


Danny in Arabistan: Soedan

NPO 3
20:25 uur

Danny Ghosen reist in deze aflevering van Danny in Arabistan af naar Soedan. Hij zoekt daar uit hoe het nu is gesteld met de positie van de vrouw. De revolutie heeft veel veranderd, maar oude tradities verdwijnen niet zomaar. Danny bezoekt een meerdaagse traditionele bruiloft met veel oude en opzienbarende gebruiken. Ook ontmoet hij een vrouw die op de vlucht is omdat ze tegen haar wil is uitgehuwelijkt.


The Lord of the Rings: The Return of the King

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de fantasyfilm The Lord of the Rings: The Return of the King te zien. De reis naar de Doemberg om de Ring te vernietigen vordert, maar het einddoel is nog lang niet in zicht. Sauron voert het bevel over zijn laatste belegering en de mensheid kijkt steeds wanhopiger uit naar de terugkeer van hun koning. De reisgenoten, evenals de krachten die zich achter hen verenigd hebben, zijn eindelijk gearriveerd bij het grootste gevecht uit hun leven. Ze hebben eigenlijk geen kans om te winnen en hun gevecht dient slechts één doel: Sauron afleiden en Frodo volgen om zijn opdracht te volbrengen in dit laatste, beslissende moment.


Nieuw: Outback Car Hunters

Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Outback Car Hunters knappen twee autoliefhebbers in Australië klassieke auto's weer helemaal op om ze vervolgens te kunnen doorverkopen. In de uitgestrekte Outback van West-Australië wemelt het nog van de oude klassieke auto’s die staan weg te stoffen op boerenerven of in schuren van particulieren. Door het droge weer van Australië kennen ze weinig roest, maar toch kunnen vele wel een grondige opknapbeurt gebruiken.


Finale: De slimste mens

NPO 2
20:40 uur

Vanavond is de finale van dit winterseizoen van De slimste mens. Daarin nemen acteur Jacob Derwig, Telegraaf-journalist Martin Visser en schrijver Frank Heinen het tegen elkaar op. Jacob Derwig was eerder dit seizoen de beste speler. Daarom stroomt hij in deze finaleweek pas in deze allerlaatste aflevering weer in. Derwig speelt de finale tegen de spelers die een dag eerder filmregisseur Johan Nijenhuis uitschakelden in de 'halve finale'.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen I Can See Your Voice, finale De slimste mens of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV