Ontroerend romantisch drama The Notebook zie je zaterdag op België Eén

Ontroerend romantisch drama The Notebook zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Als geen ander weet 'Hollywood' hoe je een schaamteloos sentimenteel verhaal moet vertellen. Dat kan soms nogal op de zenuwen óf de lachspieren werken, maar soms wordt het precies goed gedaan - zoals bij The Notebook. Deze moderne klassieker is zaterdag te zien op België Eén en je kunt The Notebook streamen via Netflix en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Allie Hamilton viert begin jaren '40 vakantie met haar familie in het plaatsje Seabrook in North-Carolina. Daar ontmoet ze de knappe Noah Calhoun, die vanaf het eerste moment verliefd is op Allie. Ondanks hun verschillende achtergrond beleven de twee een zomer vol hartstocht en passie. Maar na de zomer moet Allie terug en verliezen ze elkaar uit het oog. Allie is verscheurd door verdriet, maar verlooft zich na een paar jaar toch met een nieuwe liefde. Noahs hart is gebroken als hij ziet dat Allie een ander heeft. Toch zijn Allie en Noah elkaar niet vergeten en is hun liefde voor elkaar nog altijd bijzonder sterk. Maar overwint deze intense liefde alles?

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
The Notebook is zonder twijfel één van de populairste romantische films van de afgelopen twintig jaar en een film waarvan de reputatie sinds de originele release gestaag is gegroeid. Niet alle critici waren te spreken over deze behoorlijk dramatische zwijmelfilm van regisseur Nick Cassavetes, maar het grote publiek (en dan vooral het vrouwelijke deel) smulde ervan. Cassavetes kon beschikken over een aantal fantastische acteurs en door de ware liefde die van het scherm spat vergeven we hem de overdreven sentimentaliteit.

Cast
Naast Ryan Gosling (The Big Short) en Rachel McAdams (Spotlight) zijn ook James Garner (The Great Escape), Gena Rowlands (A Woman Under the Influence) en Joan Allen (Room) te zien in The Notebook. Deze film is geregisseerd door Nick Cassavetes (My Sister's Keeper).

The Notebook (2004) wordt beoordeeld met een 7,8 op IMDb en is zaterdag 22 januari om 21.20 uur te zien op België Eén. Genre: drama, romantiek. Speelduur: 123 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerend romantisch drama The Notebook zie je zaterdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV