Zondag in De gevaarlijkste wegen: Imanuelle Grives en René Le Blanc in Colombia

Zondag in De gevaarlijkste wegen: Imanuelle Grives en René Le Blanc in Colombia
Illuster duo rijdt door Zuid-Amerikaans land

Kijktip :

Het lijkt op voorhand al een illuster duo: Imanuelle Grives en René Le Blanc. Dit bijzondere tweetal reist in het programma De gevaarlijkste wegen, zondag (23 januari) te zien op NPO 3, door het Zuid-Amerikaanse land Colombia.

De gevaarlijkste wegen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ik geloof in mij
De afgelopen tijd heeft René Le Blanc een landelijke publiek bereikt door zijn rol in de realityserie Ik geloof in mij en de hit 'If I Tell You'. Imanuelle Grives kennen we als actrice uit onder meer Alleen maar nette mensen en Celblok H, maar ze haalde ook het nieuws door een veroordeling voor drugshandel op het muziekfestival Tomorrowland in België.

Andesgebergte
Nu worden de twee aan elkaar gekoppeld voor een reis door Colombia, dat rond de noordkant van het Andesgebergte ligt. Ze ontmoeten elkaar daar en gaan vanuit het hooggelegen Bogotá op zoek naar de rijkdommen van deze beruchte republiek. Het doel van de reis: het mythische El Dorado vinden. Tijdens de tocht ervaren ze grote hoogtes en ondergaan René en Imanuelle eeuwenoude inheemse tradities.

De gevaarlijkste wegen is elke zondag rond 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De gevaarlijkste wegen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in De gevaarlijkste wegen: Imanuelle Grives en René Le Blanc in Colombia of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV