Nieuw seizoen Project Rembrandt vanaf zondag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Project Rembrandt vanaf zondag te zien op NPO 1
Kunstprogramma met Annechien Steenhuizen is terug

Kijktip :

Vanaf zondag 23 januari is het nieuwe seizoen van Project Rembrandt te zien op NPO 1. In dit 'kunstprogramma' volgt Annechien Steenhuizen de strijd tussen een groep zeer gedreven schildertalenten. Wie is de beste amateur-kunstschilder van Nederland?

Project Rembrandt gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eigen stijl
In elke aflevering krijgen de deelnemers opdrachten in de geest van Rembrandt en andere grote (Hollandse) meesters. Daarbij is het niet de bedoeling om ze te kopiëren of imiteren, maar juist om hun werk erdoor te laten inspireren en zo een eigen stijl te vormen. Ook in dit seizoen worden de amateurs gecoacht door docenten Iris Frederix en Tyas Leeuwerink.

Nieuw jurylid
Naast de coaches is er ook een jury die de opdrachten beoordeelt. Daarin zien we een nieuw gezicht: Raquel van Haver, een Amsterdamse kunstenaar met Colombiaanse roots, maakt haar entree. Samen met Pieter Roelofs (hoofd Schilder- en Beeldhouwkunst bij het Rijksmuseum) beoordeelt zij de werken van de deelnemers. Ook bepalen ze wie er naar huis moet.

Het nieuwe seizoen van Project Rembrandt is vanaf zondag 23 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Project Rembrandt terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Project Rembrandt vanaf zondag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV