Ernst Kuipers en Edsilia Rombley zondag te gast in Lago di Beau

Ernst Kuipers en Edsilia Rombley zondag te gast in Lago di Beau
Nieuwe minister en zangeres op bezoek in Italië

Kijktip :

Zondag 23 januari is er weer een aflevering van Lago di Beau te zien op RTL 4. Deze week krijgt Beau van Erven Dorens op de prachtige opnamelocatie in Italië bezoek van de nieuwe minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Ernst Kuipers en zangeres Edsilia Rombley.

Lago di Beau gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Coronapandemie
Van Erven Dorens ontvangt zijn gasten aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië, waar veel ruimte is voor mooie en diepe gesprekken. Tijdens de opnames van het programma was Kuipers nog geen minister in het kabinet-Rutte IV. Wél gaf hij al anderhalf jaar leiding aan het Landelijk Network Acute Zorg tijdens de coronapandemie.

Songfestival
Kuipers vond dus even tijd in zijn drukke schema om met Van Erven Dorens te praten over de hectische periode die hij achter de rug heeft. Edsilia Rombley heeft juist veel tijd, omdat de cultuursector door corona op zijn gat ligt. Wel presenteerde ze het Eurovisie Songfestival, maar ook het geflopte Showcolade op NPO 1. Verder zit ze in het panel van I Can See Your Voice.

Lago di Beau is elke zondag om 21.35 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lago di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ernst Kuipers en Edsilia Rombley zondag te gast in Lago di Beau of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV