Halve finale beker AZ- Twente live op tv

Halve finale beker AZ- Twente live op tv
Vanaf 18:00 uur op Veronica en FOX Sports

Sport :

Woensdag 28 februari 2018 worden de halve finales gespeeld van de KNVB Beker. Eén van beide wedstrijden is die tussen AZ en FC Twente, welke vanaf 18:30 uur live op tv te volgen is op Veronica. Ook FOX Sports zal verslag doen. De voorbeschouwing zal om 18:00 uur al van start gaan.

Het duel tussen AZ en FC Twente in Alkmaar is de eerste halve finale, want om 20:45 uur wordt er afgetrapt bij de andere halve finale Feyenoord - Willem II. Om 18:30 uur trappen de ploegen van trainers John van den Brom en Gertjan Verbeek af in het AFAS Stadion. AZ versloeg PEC Zwolle (4-1) en FC Twente knikkerde SC Cambuur uit het Bekertoernooi (3-1). De winnaar van AZ - FC Twente speelt als thuisploeg in de finale in de Kuip. Dat werd bij de loting van de halve finales bepaald.

Bekijk hier de top 10 van de mooiste goals in de KNVB Beker tot nu toe.

De halve finales van de KNVB Beker zijn op woensdag 28 februari vanaf 18.00 uur live te zien op Veronica en FOX Sports 1. De aftrap van AZ - FC Twente is om 18.30 uur. Feyenoord - Willem II wordt vanaf 20.45 uur gespeeld.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Halve finale beker AZ- Twente live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV