Nieuwe realityserie Kustwacht Caribisch Nederland begint zondag op National Geographic

Nieuwe realityserie Kustwacht Caribisch Nederland begint zondag op National Geographic
Meekijken met het werk op de ABC-eiland en Sint Maarten

Kijktip :

Vanaf zondag 23 januari zendt National Geographic de nieuwe Nederlandse realityserie Kustwacht Caribisch Nederland uit. Hierin kijken we mee bij de werkzaamheden van de kustwacht op de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao) en Sint Maarten.

Drugstransporten
Elke dag weer voert de kustwacht van deze eilanden indrukwekkende operaties uit. Dat varieert van het redden van toeristen in nood tot het onderscheppen van drugtransporten op zee. Het belangrijke en bij vlagen gevaarlijke werk wordt gedaan door een groep professionals, die met behulp van schepen en helikopters garant staat voor de veiligheid in de Caribische Zee. Ook krijgen ze ondersteuning van de Koninklijke Marine.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Kustwacht Caribisch Nederland is te zien hoe de kustwacht een 'honderd procent-drugscontrole' uitvoert op een partyboot. Verder rukt het team van de Search and Rescue-helikopter uit voor een gevaarlijke reddingsactie op de hoogste berg van Curaçao en heeft het marineschip Zr. Ms. Holland de grootste moeite om een drugsboot aan te houden.

Het nieuwe realityprogramma Kustwacht Caribisch Nederland is vanaf zondag 23 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op National Geographic. Lees hier op welk kanaal National Geographic te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe realityserie Kustwacht Caribisch Nederland begint zondag op National Geographic of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV