Muzikale documentaire Tot de laatste snik?! maandag te zien op NPO 2

Muzikale documentaire Tot de laatste snik?! maandag te zien op NPO 2
Wanneer is het voor een muzikant mooi geweest?

Kijktip :

Bob Dylan, Mick Jagger en Paul McCartney weten maar niet van ophouden, maar wanneer is het als oudere muzikant eigenlijk mooi geweest? Met die vraag worstelen ook veel Nederlandse artiesten. Het levert de documentaire Tot de laatste snik?! op, maandag 24 januari te zien op NPO 2.

Tot de laatste snik?! gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Henny Vrienten
Op initiatief van Henny Vrienten, boegbeeld van de legendarische groep Doe Maar en ook onderdeel van de Vreemde Kostgangers, maakte regisseur Marcel Goedhart een documentaire over de worsteling van oudere artiesten. Vrienten zelf had geen keuze: hij moest afgelopen jaar stoppen vanwege gezondheidsproblemen. Er zijn echter ook andere voorbeelden.

Jan Rot
Jan Rot, bijvoorbeeld: hij is ongeneeslijk ziek maar blijft optreden tot hij er letterlijk dood bij neervalt. Verder verschijnt Angela Groothuizen, die nog toert met de Dolly Dots, voor de camera. Bassist Rinus Gerritsen van de Golden Earring werkt aan een soloproject, Michel van Dijk maakt weer platen en ook Monique Klemann van Loïs Lane kan het niet laten. Zingen, spelen, zweten. De kick van het optreden. Maar hoe lang nog?

De documentaire Tot de laatste snik?! is maandag 24 januari om 20.25 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu Tot de laatste snik?! terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV