Nieuw seizoen Hunted VIPS gaat maandag van start op NPO 3

Nieuw seizoen Hunted VIPS gaat maandag van start op NPO 3
Bekende Nederlanders op de vlucht

Kijktip :

Vanaf maandag 24 januari is het tweede seizoen van Hunted VIPS te zien op NPO 3. In deze spin-off van Hunted slaan meerdere BN'er-duo's op de vlucht. Zij proberen uit de handen van de opsporingsdiensten te blijven.

Hunted VIPS aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Veiligstellen
De bekende Nederlanders slaan in hun overalls op de vlucht voor de autoriteiten en de opsporingsdiensten. Dat moeten ze volhouden tot het moment dat ze op het juiste tijdstip bij het extractiepunt kunnen arriveren, waar ze zichzelf veiligstellen. De vlucht begint in de eerste aflevering tijdens een silent disco op het dak van een hotel in Amsterdam.

Bekijk hier de deelnemers van Hunted VIPS seizoen 2.

Alarm
Nog heel even wanen de VIPS zich veilig, maar dat verandert als het alarm afgaat. Dan is het zaak zo snel mogelijk te vluchten. Vanaf dat momenten zijn de 'hunters' in opperste staat van paraatheid en is de zoektocht begonnen. De BN'ers krijgen een enveloppe mee met een eerste aanwijzing voor het extractiepunt. Wie houdt het hoofd koel?

Het nieuwe seizoen van Hunted VIPS is vanaf maandag 24 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV