Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv en online

Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv en online
Zonder Mathieu van der Poel

Sport :

Op zondag 23 januari wordt de wereldbeker veldrijden afgesloten met de GP Adrie van der Poel in Hoogerheide, Noord-Brabant. De NOS, Eurosport en België Eén doen live verslag, op tv of online, ook te zien via de Gids.tv-livestream.

Bekijk hier op welk kanaal België Eén bij jouw tv-aanbieder te zien is.

Vrouwen
Eerst komen de vrouwen in actie. De Nederlandse Lucinda Brand is al zeker van de winst in het wereldbekerklassement. Twee jaar geleden won zij ook de laatste editie van de wedstrijd in Hoogerheide. De vrouwen starten om 13.30 uur.

Op tv: alles live op België Eén, vanaf 14.15 uur ook op Eurosport 1, online via NOS.nl, discovery+ en de livestream via Gids.tv.

Mannen
Mathieu van der Poel is er vanwege een blessure niet bij. Hij won vijf van de laatste zes wereldbekers in Hoogerheide. De Belg Eli Iserbyt is vanaf het begin van het seizoen koploper en nu al zeker eindwinnaar van het klassement. De mannen starten om 15.00 uur.

De wereldbeker veldrijden in Hoogerheide is zondag 23 januari vanaf 13.30 uur volledig live op tv te zien op België Eén. Online kun je kijken via een NOS-livestream bij Gids.tv. Eurosport schakelt rond 14.15 uur in op Eurosport 1, het hele verslag van de vrouwen is te zien via discovery+.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV