Recensie: The Royal Treatment is romantiek met verstopte boodschap

Recensie: The Royal Treatment is romantiek met verstopte boodschap
Met Mena Massoud en Laura Marano

Kijktip :

Vanaf 21 januari staat de film The Royal Treatment op Netflix. Mena Massoud is terug in een rol als prins. Kan hij zijn Aladdin verstoppen als prins van Lavania? Lees hier de recensie van The Royal Treatment.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Trouwen of liefde?
Isabella runt haar eigen salon en is niet bang om haar mening te uiten, terwijl prins Thomas zijn eigen land runt en op het punt staat te trouwen voor plicht in plaats van liefde. Wanneer Izzy en haar collega-stylisten de kans van hun leven krijgen om het haar te doen voor het koninklijk huwelijk, leren zij en prins Thomas dat ze hun hart moeten volgen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 57% | IMDb ★ 5,5

Mena Massoud klaagt na zijn hoofdrol in Aladdin regelmatig dat de grote rollen aan zijn neus voorbij gaan. Nu krijgt hij opnieuw een prinsenrol, alleen nu bij Netflix. Het is allemaal een beetje stereotype: je hoeft niet lang te zoeken voordat je het romantische lijntje gevonden hebt. Het verhaal is dan ook absoluut niet verrassend en sommige B-plotjes zijn dan ook heel erg afleidend voor het geheel. Toch zit er in deze film meer boodschap dan in de gemiddelde romcom, en dat pleit dan wel weer voor deze film. Al met al is The Royal Treatment dan ook een prima film voor de luie zondag, waarbij je even niets anders wil dan brein uit, romantiek aan. 2 sterren.

Cast
Naast Mena Massoud (Aladdin) en Laura Marano (Lady Bird) spelen ook Chelsie Preston Crayford (What We Do In The Shadows), Cameron Rhodes (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe) en Jacque Drew (The Power of the Dog) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Rick Jacobson (Don't Breathe 2).

Vanaf 21 januari 2022 is The Royal Treatment te kijken op Netflix. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 96 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV