Topper PSV - Ajax live op tv (Eredivisie)

Topper PSV - Ajax live op tv (Eredivisie)
Topper in de 20ste speelronde

Sport :

Op zondag 23 januari spelen Ajax en PSV in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag staat met één punt onder PSV nu op de tweede plaats in de Eredivisie. Om er boven te komen, moet er dus gewonnen worden. In het Philips Stadion bleek dat de laatste jaren lastig: de Amsterdammers wonnen in 2015 voor het laatst in Eindhoven.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
De Eindhovenaren staan op de koppositie in de Eredivisie, maar de spelers zullen toch wel met wat zenuwen in hun auto's stappen: de laatste wedstrijd tegen de Amsterdammers (in de ArenA) ging namelijk met 5-0 verloren.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 13.30 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

PSV - Ajax is zondag 23 januari om 14.30 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Topper PSV - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV