NEC - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

NEC - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 20ste speelronde

Sport :

Op zondag 23 januari spelen Feyenoord en NEC in de twintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Goffert Park in Nijmegen. De wedstrijd wordt om 12.15 uur live uitgezonden op ESPN 3.

Samenvatting en hoogtepunten NEC - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot verloor vorige week in eigen huis dure punten tegen Vitesse. De ploeg moet weer achteruit gaan kijken in plaats van vooruit. Een uitgetekende overwinning in Nijmegen zou de ploeg uiteraard niet slecht uitkomen, zeker omdat de twee koplopers het direct tegen elkaar opnemen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 12.10 uur op ESPN 3. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 3. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

NEC - Feyenoord is zondag 23 januari om 12.15 uur live te zien op ESPN 3. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NEC - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV