Vrijdag in talkshow M: Lilianne Ploumen, Philip Huff over reactie John de Mol in BOOS

Vrijdag in talkshow M: Lilianne Ploumen, Philip Huff over reactie John de Mol in BOOS
Dit zijn de gasten van vrijdag 21 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van vrijdag 21 januari

  • Een paginagrote advertentie in het Algemeen Dagblad met: ‘Beste John, het ligt niet aan de vrouwen. Groet, de vrouwen uit je bedrijf.’ Het gaat hier om het bedrijf, Talpa, waar John de Mol eigenaar van is. Er heerst veel woede om de uitspraken die hij deed in de aflevering BOOS: ‘This Is The Voice’. Aan tafel: Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen, schrijver Philip Huff en Roué Verveer.

  • Eurosonic Noorderslag in Groningen is traditioneel de Nieuwjaarsreceptie van de Nederlandse popmuziek. Aankomend weekend zou met name jong talent zich daar verzamelen, maar door de huidige coronamaatregelen kan dat niet doorgaan. Het Noorderslag festival is voor het tweede op rij weer online. Daarom bouwen we een feestje in de studio: Faske, Sera en Bob uit Zuid treden op!

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in talkshow M: Lilianne Ploumen, Philip Huff over reactie John de Mol in BOOS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV