Vrijdag in Op1: o.a. Lucille Werner (CDA) over seksueel overschrijdend gedrag

Vrijdag in Op1: o.a. Lucille Werner (CDA) over seksueel overschrijdend gedrag
De gasten van vrijdag 21 januari

Kijktip :

Vrijdag presenteren Jort Kelder en Welmoed Sijtsma de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij Op1 van vrijdag 21 januari.

Onderwerpen van vrijdag 21 januari:

  • Beste John, Het ligt niet aan de vrouwen. Talpa-medewerksters hebben een paginagrote advertentie in het AD geplaatst om John de Mol aan te spreken op zijn optreden van gisteren. Maar waar ligt het dan wel aan? En wat kunnen we doen om misstanden in de toekomst te voorkomen? Op1 bespreekt het met CDA-Kamerlid Lucille Werner, zangers Lakshmi en ontwikkelingspsycholoog Steven Pont.
  • Het Openbaar Ministerie eist levenslang tegen vijf hoofdverdachten in het mega liquidatieproces Eris. Zij worden ervan verdacht liquidaties te hebben uitgevoerd in opdracht van Ridouan Taghi. Hoofdofficier Michiel Zwinkels vertelt vanavond bij Op1 waarom de verdachten voor goed achter de tralies zouden moeten verdwijnen.
  • Tien bekende Nederlanders doen zich voor als crimineel en moeten uit handen blijven van een team van professionele opsporingsexperts onder leiding van oud-undercoveragent Marcel van der Ven. Komende maandag start een nieuw seizoen de populaire serie Hunted. Vanavond bij Op1 vertellen deelnemers Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek en Tatum Dagelet samen met Van der Ven hoe het is om onder de radar te moeten leven.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: o.a. Lucille Werner (CDA) over seksueel overschrijdend gedrag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV