Vanavond op tv: Verslag van Noorderslag, La La Land en Het Roer Om

Vanavond op tv: Verslag van Noorderslag, La La Land en Het Roer Om
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 januari

Kijktip :

Vanavond is er natuurlijk nieuwe aflevering van de populaire programma's Wie is de Mol? en Matthijs gaat door te zien, maar ook een nieuwe aflevering van Het Roer Om en het verslag van Noorderslag. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 22 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Lethal Weapon

Veronica
20:00 uur

Martin Riggs is een agent in Los Angeles met suïcidale neigingen en Roger Murtaugh is de ongelukkige politieagent aan wie Riggs is toegewezen. Samen ontdekken ze een enorme drugssmokkeloperatie en naarmate hun succes groeit, groeit ook hun vriendschap. Lees hier waar je Lethal Weapon kunt kijken.


Musicalfilm: La La Land

SBS 9
20:30 uur

Het verhaal volgt Sebastian en Mia, die nader tot elkaar komen doordat ze een gemeenschappelijk verlangen hebben om datgene te doen waar ze van houden. Maar wanneer het succes op de loer ligt, worden ze geconfronteerd met enkele keuzes die hun liefdesrelatie op het spel zet en waarbij hun gekoesterde dromen dreigen verscheurd te worden. Lees hier waar je La La Land kunt kijken.


Gort over de Grens: Dordogne

NPO 2
20:34 uur

In deze aflevering van Gort over de Grens trekt wijnkenner Ilja Gort door de Franse Dordogne. Hij krijgt onder andere een heel bijzonder drankje en zoekt met hulp van een zwaargewicht naar truffels. In een mysterieus land vol grotten en kastelen vindt Ilja een drankje dat hem eeuwig jong houdt en drinkt hij de dikste wijn ter wereld.


Het Roer Om: alpacaboerderij in Spanje

SBS 6
21:25 uur

Deze week volgt Het Roer Om het koppel Denise en Kasper. Zij hebben zonder bezichtiging een alpacaboerderij gekocht in het heetste deel van Spanje; Andalusië. Ze spreken geen woord Spaans en hebben niks met alpaca's, maar dat staat hun plannen om er een bed & breakfast te beginnen niet in de weg.


Festival: Noorderslag 2022

NPO 3
23:06 uur

Zaterdag is het verslag van het volledig digitale festival Noorderslag in Groningen te zien. De meest veelbelovende muzikale acts van dit jaar komen voorbij in dit programma vol hoogtepunten. Naast livemuziek zijn er in deze uitzending meerdere reportages over acts zoals Meau, Prins S. en de Geit, Nelcon en Tramhaus en is er uitgebreid aandacht voor de uitreiking van de Popprijs.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Verslag van Noorderslag, La La Land en Het Roer Om of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV