De bioscopen gaan weer open! Deze vijf films zijn direct te zien

De bioscopen gaan weer open! Deze vijf films zijn direct te zien
Met The Matrix Resurrections en meer

Kijktip :

Vanaf 26 januari gaan de bioscopen weer open in Nederland. Met groot verdriet in ons hart moesten de bioscopen half december wederom hun deuren sluiten. Nu, ruim een maand later, gaan de zalen eindelijk weer open met heel veel grote blockbusters in het verschiet. De belevenis in de bioscoop is het aller-aller mooiste dus koop die kaarten en geniet! Gids.tv heeft vijf grote films - waaronder drie nieuwe releases - op een rij gezet.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

5. West Side Story

Gids.tv: ★★★★½ | IMDb ★ 7,9

Bron: 20th Century Studios
Deze film is wederom een absoluut meesterwerk van regisseur Steven Spielberg in zijn passieproject, die je op sommige momenten de adem weg neemt. Verboden liefde staat centraal tussen twee tienerbendes die elkaars bloed wel kunnen drinken. Een remake die de wereldberoemde klassieker met respect behandelt. Lees hier waar je de film West Side Story kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van West Side Story.

4. The Matrix Resurrections

Gids.tv: n.n.b. | IMDb ★ 5,7

Na het prachtig afgeronde verhaal in de Matrix-trilogie had bijna niemand verwacht dat er nog een vervolg zou komen met niemand minder dan Keanu Reeves alias Neo in de hoofdrol. Rode en blauwe pillen staan centraal en een nieuw en actierijk avontuur met veel bekende gezichten. Lees hier waar je de film The Matrix Resurrections kunt kijken.

3. Nightmare Alley

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,4

De verwachtingen zijn wederom hooggespannen als een nieuwe mysteryfilm in neo noir-stijl van waanzinnige regisseur Guillermo del Toro (The Shape of Water) in première gaat in de bioscopen. Tel daar de droomcast met Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Rooney Mara en Ron Perlman bij op en hoge kwaliteit is gegarandeerd. Lees hier waar je de film Nightmare Alley kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie over Nightmare Alley.

2. Spider-Man: No Way Home

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 8,9

Bron: Sony Pictures/Marvel Studios
De absolute publiekstrekker van de bioscopen bij de heropening is uiteraard de superheldenfilm met Tom Holland in een web van goed en kwaad. Spider-Man: No Way Home werd wederom ontzettend enthousiast ontvangen, ook hier op Gids.tv. Een film die wel eens de boeken in zou kunnen gaan als de meest persoonlijke Spider-Man film ooit. Lees hier waar je de film Spider-Man: No Way Home kunt kijken.

Lees hier onze spoilervrije filmrecensie Spider-Man: No Way Home.

1. The King's Man

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,8

Deze splinternieuwe prequel van de Kingsman films - met ditmaal topacteur Ralph Fiennes in de hoofdrol - is een echte popcornklapper: mede door de wervelende schurkenrol van Rhys Ifans als Grigori Rasputin en een klein maar belangrijke rol voor de Dutch Giant Olivier Richters. Manieren maken absoluut de Britse man in deze nieuwe actiekomedie. Lees hier waar je de film The King's Man kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The King's Man.

Vanaf 26 januari 2022 gaan alle bioscopen en filmhuizen weer open. Kaarten zijn bij Pathé en andere bioscopen nu al te reserveren.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV