Dinsdag in Married at First Sight: spanning loopt op bij Arjan en Maurice

Dinsdag in Married at First Sight: spanning loopt op bij Arjan en Maurice
Mannen staan op het punt van trouwen

Kijktip :

Dinsdagavond (25 januari) is er weer een nieuwe aflevering te zien van Married at First Sight, het programma waarin mensen met elkaar trouwen zonder elkaar ooit ontmoet te hebben. Ontstaat er ware liefde, of houdt het huwelijk geen stand?

Married at First Sight gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Spanning
In deze aflevering is te zien hoe de spanning bij Arjan en Maurice flink aan het oplopen is. De heren staan op het punt om met elkaar te trouwen en dat is natuurlijk een flinke stap. Verder zien we deze week in Married at First Sight hoe Joep en Caroline hun trouwkleding voor de grote dag uitzoeken.

Traantje
Het kiezen van een trouwjurk is voor de bruid altijd een bijzonder moment, maar ook voor haar familie: de moeder van Caroline pinkt een traantje weg. Astrid en Sander zijn al in een later stadium beland. Zij gaan op huwelijksreis naar Mallorca. En Astleigh en Rowan zijn getrouwd en beleven meteen intieme momenten samen.

Married at First Sight is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Married at First Sight: spanning loopt op bij Arjan en Maurice of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV