Alles op Tafel met Linda de Mol vanaf deze datum op Amazon Prime Video

Alles op Tafel met Linda de Mol vanaf deze datum op Amazon Prime Video
Van de makers van Gooische Vrouwen

Kijktip :

Hij komt net de bioscopen uitgerold en nu al kun je hem thuis kijken. Het is een trend bij de blockbusters en de Nederlandse films gaat die trend achterna. Alles op Tafel is vanaf 1 februari te zien op Prime Video, minder dan drie maanden na de bioscooprelease.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Spel of hel?
Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld. Als de berichten binnenkomen, leren ze elkaar van een hele andere kant kennen.

Bron: Independent Films

Lees ter voorbereiding op het kijken onze spoilervrije filmrecensie van Alles op Tafel.

Cast
De zeven vrienden worden gespeeld door Linda de Mol (April, May en June), Peter Paul Muller (De Oost), Lies Visschedijk (Soof 3), Diederik Ebbinge (All You Need is Love), Waldemar Torenstra (Baantjer het Begin), Eva Crutzen (Klikbeet) en Ramsey Nasr (Overspel). Deze productie is geregisseerd door Will Koopman (De K van Karlijn).

Alles op Tafel is vanaf 2 februari te zien op Prime Video. Bekijk hier waar je Alles op Tafel nog meer kunt kijken. Genre: Komedie, Drama. IMDb ★ 6,9.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Alles op Tafel met Linda de Mol vanaf deze datum op Amazon Prime Video of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV