Zo doet de NOS live verslag van de Winterspelen 2022 op tv en online

Zo doet de NOS live verslag van de Winterspelen 2022 op tv en online
Olympische Spelen terug in Peking

Sport :

Veertien jaar na de Zomerspelen in Peking zijn de Olympische Spelen terug in de Chinese hoofdstad. Van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari zijn er de Winterspelen. De NOS doet dagelijks ongeveer 14 uur live verslag op NPO 1.

Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

Livesport
Van ongeveer 03.00 tot 17.00 uur is op NPO 1 NOS Peking Live te zien met live verslag van de meest aansprekende sporten, waarbij de focus grotendeels ligt op de Nederlandse deelnemers. Tussendoor zijn er samenvattingen van de sporten die geweest zijn, interviews en het laatste nieuws. Wanneer er twee sporten met Nederlandse medaillekansen tegelijk zijn, is er een extra livestream beschikbaar. De tv-uitzending en livestreams van de NOS zijn ook te zien via de livestreams via Gids.tv.

De volledige uitzendrechten van de Winterspelen zijn in handen van Eurosport, dat ook alle livestreams heeft. Bovendien zijn de sporten schansspringen en biatlon exclusief live bij Eurosport te zien.

Samenvattingen
Door het tijdsverschil met Peking (het is er zeven uur later) is veel sport in de Nederlandse nacht en onder werktijd. Daarom is er elke dag rond 19.05 uur een uitzending vol hoogtepunten, NOS Peking Vandaag. Ook zijn er interviews en reportages vanuit Peking.

Talkshow
Ook tijdens deze Winterspelen is er elke dag een talkshow van de NOS. In NOS Studio Peking ontvangt Dione de Graaff dagelijks rond 21.30 uur atleten, (oud-)medaillewinnaars, coaches, analisten én gasten van buiten de sportwereld.

De Olympische Winterspelen in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari dagelijks van ongever 03.00 tot 17.00 uur live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl (ook via Gids.tv) en volledig met alle livestreams bij Eurosport op tv en online via discovery+.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV