Bekijk livestreams Winterspelen 2022 bij Eurosport/discovery+

Bekijk livestreams Winterspelen 2022 bij Eurosport/discovery+
Alles uit Peking live op tv en online

Sport :

De Winterspelen van 2022 in Peking zijn van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari volledig live te zien bij Eurosport, op tv en online met alle livestreams, waardoor je niks hoeft te missen.

Bekijk ook hoe laat elke sport op de Winterspelen wordt uitgezonden.

Livestreams Winterspelen Peking
Eurosport doet elke dag van vroeg in de Nederlandse nacht, soms al rond 01.30 uur, tot laat in de middag live verslag van de Winterspelen op tv en online. Alles van de Olympische Spelen in Tokio is te zien via de vele livestreams die Eurosport aanbiedt via de betaalde streamingdienst discovery+ of via de Eurosport Player.

In Nederland doet ook de NOS live verslag op NPO 1 en online via de livestream op NOS.nl en via de Gids.tv-livestream. De NOS heeft slechts de rechten voor één sport gelijktijdig.

Schakelprogramma
Van 07.30 tot ongeveer 16.30 uur wordt in het programma Medal Zone op Eurosport 1 geschakeld tussen alle sporten en medaillemomenten. Alle hoogtepunten uit Peking komen daar voorbij. Op Eurosport 2 zijn langere liveverslagen van diverse sporten te zien.

Kijk ook op welk kanaal Eurosport 1 of op welk kanaal Eurosport 2 te zien is.

Terugblik
Daarna volgt om 17.00 uur op Eurosport 1 Beijing Today, waarin Sander Kleikers, Koen Weijland en Tessa Veldhuis afwisselend terugblikken op alle hoogtepunten van de voorbije dag.

Eigenlijk gaan de Winterspelen al twee dagen vóór de openingsceremonie van start. Op woensdag 2 februari zijn de eerste curlingwedstrijden en een dag later starten ook het freestyleskiën en het ijshockey.

Alles van de Olympische Spelen is van vrijdag 4 tot en met zondag 20 februari live te zien op Eurosport 1 en 2 op tv en online via de vele livestreams van Eurosport op discovery+ of Eurosport Player. Lees ook hoe de NOS verslag doet van de Winterspelen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk livestreams Winterspelen 2022 bij Eurosport/discovery+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV