Maandag in talkshow M: Sjinkie Knegt, van zwaargewond na brand terug naar wereldtop

Maandag in talkshow M: Sjinkie Knegt, van zwaargewond na brand terug naar wereldtop
Dit zijn de gasten van maandag 24 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt in haar talkshow M allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

Lees meer onder de video's.

De gasten en onderwerpen in M van maandag 24 januari

  • Aan tafel zitten Monique Tesselaar, Sjinkie Knegt en Mark Tuitert. Ze gaan praten over de documentaire die gemaakt werd door Monique Tesselaar en Kees Jongkind. De docu gaat over zijn weg terug naar de wereldtop, nadat hij zwaargewond raakte tijdens een brand.

  • Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw laat een nummer van hun album ‘The Jazz Influencers’ horen. Vanwege corona kon dat album twee jaar lang niet gepresenteerd worden. Maar vanavond in de studio kan en mag dat wel, er staat een vijftienkoppig jazzorkest in de studio.

  • Morgen komt er een rapport uit over de werkomstandigheden van undercoveragenten. Eind vorig jaar werd al geconcludeerd dat een suïcide van een undercoveragent in verband stond met zijn werkzaamheden. We hebben het er aan tafel over met de voorzitter van nationale politie, Jan Struijs.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in talkshow M: Sjinkie Knegt, van zwaargewond na brand terug naar wereldtop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV