Maandag in Op1: vooruitblik Xander van der Wulp, Anne Wensing op persconferentie

Maandag in Op1: vooruitblik Xander van der Wulp, Anne Wensing op persconferentie
De gasten van maandag 24 januari

Kijktip :

Maandag presenteren Erik Dijkstra en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 24 januari.

Lees verder onder de video's.


Onderwerpen van maandag 24 januari:

  • Is het einde van de coronapandemie in zicht en kunnen de strenge maatregelen versoepeld worden? Morgen is de zoveelste persconferentie en vooral voor de horeca en de theaterwereld is het spannend wat het kabinet besluit. Politiek verslaggever Xander van er Wulp vertelt vanavond bij Op1 wat we kunnen verwachten. Viroloog Anne Wensing en arts-microbioloog Ivar Lede waarschuwen voor teveel optimisme. Volgens hen is corona nog lang geen gewoon griepje.

  • Het reconstrueren van Nederlands bekendste schilderij: De Nachtwacht. Het klinkt als een onmogelijke opgave. Toch gaat kunstschilder Lisa Wiersma met behulp van drie experts in het programma Het geheim van de meester deze uitdaging aan. Ze schuift samen met restaurator Michel van de Laar aan bij Op1!

  • Drievoudig olympisch kampioen Jorien Ter Mors zet een punt achter haar schaatscarrière. In 2018 maakte Ter Mors furore door als eerste vrouw op één editie van de Winterspelen medailles te winnen in verschillende sporten: schaatsen en shorttrack. Dit jaar wilde Ter Mors op de Spelen in Peking de kroon op haar carrière zetten, maar mede door het overlijden van haar zus wist ze zich niet meer voor dat toernooi te plaatsten. Vanavond bij Op1 blikken we met Ter Mors terug.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: vooruitblik Xander van der Wulp, Anne Wensing op persconferentie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV