Serierecensie: OZARK seizoen 4 is donkere serie die is als geen ander

Serierecensie: OZARK seizoen 4 is donkere serie die is als geen ander
Jason Bateman moet ruimte maken voor de vrouwen

Film :

Vanaf 21 januari staat het eerste deel van het vierde seizoen van OZARK op Netflix. Het slotstuk van de populaire Netflix serie is aangebroken: kunnen de makers het spannend houden tot aan de laatste seconde? Lees hier de recensie van het vierde seizoen van OZARK.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kapsalon
Het verhaal draait om de op het eerste oog saaie boekhoudersfamilie Byrde. Marty en Wendy openen in het nieuwe seizoen een beautysalon met een nieuwe mousse waar ze hun zaken mee op orde hopen te krijgen. De salon is slechts een nieuwe manier om geld wit te wassen.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 8,4

Jason Bateman, die samen met Laura Linney nu al een paar seizoenen de dans leidt, maakt langzaam aan plaats voor de vrouwen: Julia Garner's Rudy en Darlene (Lisa Emery) zingen in het vierde en laatste seizoen een hele interessante tegenmelodie. De serie spaart geen personage: we zien in de eerste afleveringen weer flink wat koppen rollen. En dat is maar goed ook, want op deze manier weten de schrijvers de spanning lekker vast te houden. De laatste afleveringen zijn zeer duister en zie je eigenlijk nauwelijks licht. Toch is deze serie in zijn geheel er eentje die je maar nauwelijks ziet. 4 sterren.

Cast
Jason Bateman (Arrested Development) en Laura Linney (Nocturnal Animals) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Chris Mundy (Criminal Minds).

Vanaf 21 januari 2022 is OZARK seizoen 4 te streamen op Netflix. Genre: Thriller, Drama.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: OZARK seizoen 4 is donkere serie die is als geen ander of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV