Nieuw seizoen van Atlas begint woensdag 26 januari op NPO 2

Nieuw seizoen van Atlas begint woensdag 26 januari op NPO 2
Wetenschappelijk programma is terug op tv

Kijktip :

Het wetenschappelijke programma Atlas is vanaf woensdag 26 januari terug met een nieuw seizoen op NPO 2. In Atlas wordt de wetenschap achter het nieuws belicht. Ook komen de interessantste wetenschappelijke nieuwtjes voorbij.

Atlas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Reportages
Petra Grijzen presenteert Atlas vanuit de studio. Het programma werkt een blik op de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief; er zijn gesprekken in de studio en reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen. Deze reportages worden gemaakt door Sosha Duysker, Elisabeth van Nimwegen en Lieven Scheire.

Kijkcijfers
Het mag gerust verrassend genoemd worden dat Atlas op primetime terugkeert bij NPO 2, want na een aardig bekeken eerste seizoen namen de kijkcijfers in het tweede seizoen een duikvlucht. Regelmatig kwamen de cijfers onder de 200.000 uit, wat toch teleurstellend is voor een primetime-programma op NPO 2. Het wordt interessant om te zien hoe dat dit seizoen gaat.

Het nieuwe seizoen van Atlas is vanaf woensdag 26 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Atlas terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV