Vanavond op tv: Het geheim van de meester: De Nachtwacht, spanning in Married at First Sight

Vanavond op tv: Het geheim van de meester: De Nachtwacht, spanning in Married at First Sight
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 januari

Kijktip :

Vanavond gaat op NPO 2 het programma Het geheim van de meester: De Nachtwacht van start, een speciale vierdelige serie over het beroemdste kunstwerk van Nederland. Verder is te zien hoe de spanning in Married at First Sight oploopt. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 25 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Het geheim van de meester: De Nachtwacht

NPO 2
20:30 uur

In dit nieuwe, bijzondere seizoen van Het geheim van de meester gaan het vierkoppige team van experts de ultieme uitdaging aan: het reconstrueren van De Nachtwacht op ware grootte. Gaat het lukken om dezelfde betovering van het geliefde meesterwerk in de reconstructie te vatten? Het team probeert de persoon Rembrandt, zijn schildertechnieken en de geschiedenis van het wereldberoemde doek te doorgronden.


Married at First Sight: spanning loopt op

RTL 4
20:30 uur

Deze week staan Arjan en Maurice op het punt om te gaan trouwen in Married at First Sight. De spanning loopt daarbij op. Verder kiezen Joep en Caroline in deze aflevering hun trouwkleding uit en de moeder van Caroline pinkt een traantje weg. Sander en Astrid zijn op huwelijksreis naar Mallorca. Rowan en Astleigh zijn getrouwd en beleven direct intieme momenten samen.


Dramafilm: The Curious Case of Benjamin Button

SBS 9
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de film The Curious Case of Benjamin Button te zien. Benjamin Button wordt geboren rond zijn tachtigste levensjaar. In plaats van ouder, wordt Benjamin steeds jonger. We volgen zijn levensreis, die begint in New Orleans, rond het einde van de Eerste Wereldoorlog in 1918, een reis die een groot gedeelte van de twintigste eeuw bestrijkt en allesbehalve gewoon verloopt. Het verhaal van Benjamin Button gaat over de mensen en plaatsen die hij tegenkomt, de liefdes die hij verliest en vindt, het plezier van het leven en het verdriet van de dood: een verhaal dat alle tijdsgrenzen overschrijdt.


Docu: Jason

NPO 2
22:20 uur

De documentaire Jason schetst een pijnlijk eerlijk portret van de 22-jarige Jason, die traumatherapie ondergaat. Het is het derde en laatste deel van Maasja Ooms' trilogie over de falende Nederlandse jeugdzorg. Filmmaker Ooms volgt Jason van heel nabij terwijl hij worstelt met de psychische effecten van een traumatische jeugd, die alleen maar groter werden nadat hij op zestienjarige leeftijd door jeugdzorg werd opgesloten.


Nieuw: Dealen met designerdrugs

NPO 3
22:55 uur

In het nieuwe programma Dealen met designerdrugs duikt presentator Jurre Geluk in de wereld van designerdrug 3-MMC. Designerdrugs als 3-MMC zijn de laatste tijd razend populair geworden. Het zijn kopieën van bestaande drugs, maar in tegenstelling tot XTC en cocaïne zijn designerdrugs 'gewoon' legaal. En dat terwijl deze drugs zeker niet zonder risico zijn. 3-MMC is inmiddels verboden. Maar waar één designerdrug sneuvelt, wordt alweer een nieuwe in elkaar geknutseld.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Het geheim van de meester: De Nachtwacht, spanning in Married at First Sight of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV