NCIS: Los Angeles seizoen 13 gaat woensdag 26 januari van start op Net5

NCIS: Los Angeles seizoen 13 gaat woensdag 26 januari van start op Net5
Spin-off van Amerikaanse misdaadserie NCIS

Kijktip :

Op Net5 is vanaf woensdag 26 januari het nieuwste, dertiende seizoen van NCIS: Los Angeles te zien. Deze Amerikaanse misdaadserie was de eerste spin-off van de populaire en nog altijd lopende misdaadserie NCIS.

NCIS: Los Angeles gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Valse identiteiten
NCIS: Los Angeles gaat over een bijzonder team van de marine, het NCIS L.A. Special Projects Team. Zij proberen undercover de misdaad te bestrijden en worden daarbij geholpen door de meest geavanceerde technische snufjes. Het werk van het team gaat ver: ze nemen valse identiteiten aan en zetten alles op het spel in de strijd tegen de misdaad.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het dertiende seizoen is te zien dat teamleider Callen denkt dat afdelingsmanager Hetty geheimen over zijn verleden verborgen houdt. Ondertussen duikt Joelle op tijdens haar missie om Katya te vangen. Het team krijgt nog een opdracht: ze moeten een informant zien te traceren waarvan het leven in gevaar is.

Het dertiende seizoen van NCIS: Los Angeles is vanaf woensdag 26 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van NCIS: Los Angeles terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NCIS: Los Angeles seizoen 13 gaat woensdag 26 januari van start op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV