Diederik Ebbinge woensdag 26 januari te zien in Rooijakkers over de vloer

Diederik Ebbinge woensdag 26 januari te zien in Rooijakkers over de vloer
Acteur krijgt bezoek van Art Rooijakkers

Kijktip :

Na een weekje afwezigheid in verband met een coronabesmetting (Ewout Genemans ging vorige week op bezoek bij Dyantha Brooks) is Art Rooijakkers deze week weer te zien in een nieuwe aflevering van Rooijakkers over de voer.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

De Luizenmoeder
Deze week gaat Rooijakkers op bezoek bij acteur Diederik Ebbinge en zijn vrouw, collega-acteur Roosmarijn Luyten. Ebbinge werd wereldberoemd in Nederland door zijn rol als meester Anton in De Luizenmoeder, een vertolking waar hij nog altijd veel op aangesproken wordt - hoewel Ebbinge niet te zien was in de film die afgelopen jaar in de bioscoop verscheen.

Rachel Hazes
Ook Ebbinges vrouw ziet niet stil, want Roosmarijn Luyten staat binnenkort op de planken als Rachel Hazes. Van haar krijgt Rooijakkers een exclusief kijkje achter de schermen bij de musical Hij gelooft in mij. Verder is Diederik Ebbinge openhartig over zijn burn-out én over zijn gave om te kunnen stoppen op het hoogtepunt.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV