Nieuw seizoen Meiden die rijden vanaf woensdag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Meiden die rijden vanaf woensdag te zien op NPO 3
Op pad met vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs

Kijktip :

Vanaf woensdag 26 januari is het nieuwe seizoen van Meiden die rijden te zien op NPO 3. In dit programma, dat vorig jaar een onverwachte kijkcijferhit was, volgen we vrouwen die de kost verdienen als vrachtwagenchauffeur. Ze hebben hun meisjesdroom waargemaakt, maar hoe houden ze zich staande in deze mannenwereld?

Meiden die rijden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ton Kas
Het eerste seizoen liet zien dat vrachtwagenchauffeurs niet alleen maar brede, shag rokende kerels zijn. In dit seizoen volgt een nieuwe serie portretten van de stoerste chauffeuses van Nederland. Net als in de eerste reeks worden de beelden gepaard aan een heerlijke dosis nuchterheid van voice-overstem Ton Kas. Maar welke dames leren we dit seizoen kennen?

Miss World
We volgen de 59-jarige Anneke, oude rot in het vak en moeder van acht kinderen. Zij rijdt al veertig jaar door heel Europa. En verder de 25-jarige Samantha, een echte junior trucker met slechts een paar maanden ervaring. Ook maken we kennis met de avontuurlijke truckergirl Fabienne (22). Ze vindt alles mooi waar diesel in gaat, maar is ook nog eens kandidaat voor een Nederlandse Miss World-verkiezing.

Het nieuwe seizoen van Meiden die rijden is vanaf woensdag 26 januari wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Meiden die rijden terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Meiden die rijden vanaf woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV