Dinsdag in Op1: Suse van Kleef over de illegale feestjes van Britse premier Boris Johnson

Dinsdag in Op1: Suse van Kleef over de illegale feestjes van Britse premier Boris Johnson
Dit zijn de gasten van dinsdag 25 januari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 25 januari

  • De vriend van Baukje Kempe werd verdacht van moord, maar bewijs ontbrak. En dus besloot de politie undercoveragenten in te zetten. Bijna anderhalf jaar lang deed een groep agenten zich voor als hun beste vrienden. Ad werd vrijgesproken en inmiddels loopt er een hoger beroep, maar door de actie vertrouwt Baukje helemaal niemand meer. Vanavond bij Op1 schuift ze samen met advocaat Vito Shukrula aan om te vertellen over de impact van deze omstreden undercoveroperaties.

  • Het is erop of eronder voor de Britse premier Boris Johnson. Hij legde een vergaande lockdown op aan zijn land en gaf zelf illegale feestjes. Vandaag maakte de Londense politie bekend dat ze onderzoek gaan doen naar het grootste schandaal van Johnsons politieke carrière. En zo gaat ‘partygate’ een nieuwe fase in. Is zijn rol als premier nog houdbaar? Dat bespreken we vanavond bij Op1 met voormalig Groot-Brittannië-correspondent Suse van Kleef.

  • Een drankje in de stamkroeg, naar het theater, of eindelijk juichen tussen de medesupporters. Nederland gaat weer van het slot. Vanavond bij Op1 zijn te gast: voorzitter van de Nederlandse Vereniging Intensive Care Diederik Gommers, viroloog Marion Koopmans en politiek verslaggever bij Op1 Thomas van Groningen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Suse van Kleef over de illegale feestjes van Britse premier Boris Johnson of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV