Dinsdag in M: Welke musea zijn de moeite waard volgens kunsthistoricus Wieteke van Zeil?

Dinsdag in M: Welke musea zijn de moeite waard volgens kunsthistoricus Wieteke van Zeil?
Dit zijn de gasten van dinsdag 25 januari

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van dinsdag 25 januari

  • Eindelijk mogen de musea weer open. Kunsthistoricus Wieteke van Zeil praat ons bij over de tentoonstellingen waar we naartoe moeten. Ze raadt ons aan om te gaan kijken naar de werken van twee bijzondere vrouwelijke kunstenaars. Want in de afgelopen corona-periode zijn veel tentoonstellingen uitgesteld of maar kort te zien geweest.

  • Veel versoepelingen op komst, we bespreken de persconferentie met Tom Jan Meeus en Sanne Wallis de Vries. Kunnen we meer acties verwachten van Sanne Wallis de Vries? En zijn deze versoepelingen het begin van een nieuw beleid. We bespreken het vanavond aan tafel in M.

Vanavond is talkshow M om 19:32 uur na de persconferentie te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Welke musea zijn de moeite waard volgens kunsthistoricus Wieteke van Zeil? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV